De Sponsors van SAVOSA

 

SPONSORING HANDBALVERENING SAVOSA – BARENDRECHT

 

WIE ZIJN WE

De Barendrechtse Sportvereniging SAVOSA is op 1 juli 2002 opgericht. SAVOSA staat voor Samen Voeging Sprongschot Ancora. We spelen/trainen bij en in Sporthal Aksent in Barendrecht. Onze club heeft ongeveer 130 leden. Het seizoen 2011-2012 hebben we 9 jeugdteams en 4 seniorenteams.

Geen sportvereniging kan zonder sponsors en dat geldt ook voor SAVOSA. De bijdragen van adverteerders versterken de activiteiten van onze club en stellen ons in staat deze in stand te houden.

 

WAT WILLEN WE

- GROEIEN EN BLOEIEN

Groei staat voor het inzetten van mensen en financiën met als uiteindelijke doel het werven van nieuwe leden (vooral kinderen). Bloei staat voor het behoud van de bestaande leden, wat minstens even moeilijk is als het werven van nieuwe leden. Behalve dat we alle leden in prachtige kleding hebben gestoken, zorgen we ervoor dat iedereen voldoende aan zijn/haar trekken komt voor wat betreft trainen en spelen. Alle groepen hebben de gelegenheid om te trainen en we geven veel energie en geld uit aan trainers, begeleiding en materiaal.

 

- CLUBBLAD EN WEBSITE

Dit kalenderjaar brengen we tweemaal een glossymagazine uit voor onze leden en volgers, maar we willen ook graag onder de aandacht komen binnen de Barendrechtse gemeenschap. Bovendien hebben we onze website vernieuwd, vanwege de technische vooruitgang. Zowel aan het opzetten van de glossy als van de website zijn kosten verbonden. Door het aanbieden van advertentiemogelijkheden willen we de kosten voor de vereniging omlaag brengen.

 

WAT BIEDEN WE

-    Advertentieruimte van Ľ A4-pagina in ons nieuwe glossymagazine dat tweemaal per jaar verschijnt.

-    Mogelijkheid tot een artikel in dit magazine.

-    Opnemen van uw bedrijfslogo in de reclamebalk op de eerste pagina van onze deze website.

-    Mogelijkheid tot een kleine presentatie op de sponsorsite.

-    Mogelijkheid tot andere reclame-uitingen.

 

WAT VRAGEN WE

-    Het aanleveren van een advertentie op pdf-bestand.

-    Het aanleveren van uw bedrijfslogo voor de website.

-    Een bijdrage/artikel van u voor de vermelding op de sponsorsite.

-    www.savosa.nl toevoegen aan uw favorieten (niet verplicht).

-    voldoen van onze factuur, € 125,-.

 

Wilt u verdere informatie dat kunt u dat kenbaar maken door dit telefonisch of schriftelijk kenbaar te maken bij het secretariaat of anders per e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Sponsormogelijkheden