E1 – Gevochten als leeuwen

Verburch E2 vs Savosa E1

Aankomst in Poeldijk was wat gestresst. Nathalie was later, Jamie moest zelf spelen dus wie moest Nathalie tijdelijk vervangen. Onze redder in nood Jip (D3) met assistent coach Jacqueline.  Warming up moest in een hoekje van de zaal. Dat verwacht je niet in zo’n grote sporthal. Maar goed de meiden hadden er zin en pepte elkaar lekker op. Helaas moesten we het vandaag zonder Nona doen. We hadden Sofie op het doel, Amy, Romee, Tessa, Luna, Rosanne, Lieselotte, Nikki, Amber R, Amber K en Sanne.

De eerste aanval komt van Verburch die de bal laten lopen waardoor onze meiden de aanval vanaf achter kunnen gaan opbouwen. Tessa, Luna en Romee. Luna probeert maar haar bal wordt gestopt door de keeper.
Verburch in de aanval,  de worp op het doel gaat ver over.  Dan gaat Savosa de aanval in en weer probeert Tessa de keeper op het verkeerde been te zetten. Maar de keeper van Verburch laat zich niet verrassen. Zo is het de eerste paar minuten elkaar sterk aftasten.
Verburch krijgt veel ballen maar de verdediging met Rosanne, Amber K en Romee staat sterk.
Bij de volgende aanval van Verburch weet Liselotte de bal te onderscheppen en paast naar Luna die op haar beurt Amy bereikt en een schot op het doel waagt.  Verburch weer aan zet die een voorhoede speelster aan weet te spelen en door een gat in onze verdediging wordt de 1-0 gescoord. Middenbal snel genomen door Amber R. Tegenstander zet hun troef in een D speelster die de wedstrijd ervoor ook gespeeld heeft. Zij probeert het via de zijkant maar onze Sofie gaat bijna in een spagaat en stopt deze loeiharde bal. Verburch speelt fel en zelfverzekerd. Nikki doet haar best de aanvallers op het middenveld op te vangen. Dit lukt haar aardig. Maar Verburch wint de bal terug en ziet de mogelijkheid een schot op het doel te gooien die voor Sofie onmogelijk te stoppen is. 2-0. Savosa geeft niet op. De verdediging gaat mee in de aanval en Rosanne probeert. Keeper bal. Verburch heeft twee goede voorspeelsters die een goede één-twee maken waardoor het scorebord op 3-0 komt te staan. We laten de koppies niet hangen en gaan door. Tessa loopt door het blok van Verburch maar haar schot gaat bovenlangs.  Er wordt hard gespeeld. Duwen en ellebogen stoten, catfight?  Doorgebroken speler van Verburch weet er 4-0 van te maken. Kom op Savosa maar er vallen gaten in de verdediging 5-0. De laatste minuut van de eerste helft tikken weg . Savosa probeert nog een aanval op te bouwen. Deze loopt echter op niets uit.
Inmiddels zijn Nathalie en Sanne gearriveerd en kan er in de rust een andere tactiek besproken worden. Tessa op doel.  De spirit is weer terug. Amber K, slaat de bal uit handen van een Verburch speelster waardoor Savosa de bal heeft. Schot op doel door Nikki. Yes de 0 is weg. Niet kort daarna wordt er een aanval van de tegenstander verzilverd en staat het 6-1.  Savosa weer terug naar achter. Verdediging Romee en Sofie staat sterk toch weet er een speelster door te breken. Doelpunt afgekeurd voetfout. Amber R, probeert het via de hoek. Schot op de paal. Savosa blijft proberen maar komt niet door de verdediging heen. Sofie probeert. Nikki nogmaals via Sanne. 
Tessa staat net als Sofie goed te keepen.  Veel lage ballen op het doel worden goed gestopt door Tessa met haar voet. “Vermeer” (keeper van Feijenoord)  zou er jaloers op zijn .
Verburch is gedreven en profiteert van bijna iedere aanval. De 7-1 valt door een bal over de verdediging heen. Het spel wordt nog feller van allebei de kanten. De verdediging herpakt zich. Aanval van Verburch wordt goed geblokt. Verburch verliest de bal door de snelle reactie van Liselotte. Hieruit proberen Nikki en Sanne weer een één-tweetje maar deze gaat over.  Savosa aan de bal maar helaas balverlies waardoor Verburch door kan breken en de 8-1 scoort. De meiden laten de moed niet zakken en vechten door tot het eind. De laatste  30 seconden op de teller in de tweede helft. Nog een laatste aanval van Savosa maar helaas de bal ging bovenlangs. De meiden hebben gevochten als leeuwen maar moesten Verburch helaas als hun betere erkennen. De meiden kunnen met opgeheven hoofd de zaal verlaten. Een spannende en enerverende wedstrijd.

==Jolanda==

 

Reacties 

 
#6 Savosa Handbal - E1 – Gevochten als leeuwenLupe 09-02-2018 11:00
It's amazing designed for me to have a website, which is valuable
in favor of my know-how. thanks admin

My homepage: Help Writing an Argumentative Essay
 
 
#5 Savosa Handbal - E1 – Gevochten als leeuwenTabatha 05-01-2018 17:24
I always spent my half an hour to read this weblog's content
all the time along with a mug of coffee.

my webpage ... specadieta.com
 
 
#4 Savosa Handbal - E1 – Gevochten als leeuwenIrwin 19-04-2017 19:41
Thank you for helping out, good info.

Feel free to visit my weblog ... привожу ссылку
 
 
#3 RE: E1 – Gevochten als leeuwenJacqueline 16-11-2014 23:08
Leuk hoor dat zo veel ouders meeschrijven. Goed geschreven heb zelf de achtste langs de kant een beetje gemist....
Wie volgt?
 
 
#2 .d5727Jolanda 16-11-2014 21:12
Thx, mijn best gedaan. Best lastig.
 
 
#1 RE: E1 – Gevochten als leeuwenCora 16-11-2014 19:42
Top verslag Jolanda!
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen