Koningspelen 2017
Geschreven door Monique van Wolferen   
zondag 23 april 2017 10:32

Wat was het een geweldige dag voor Koningspelen. Savosa wil graag de volgende scholen bedanken voor hun gastvrijheid en de mogelijkheid om een handbalclinic te kunnen geven voor de kinderen tijdens de Koningspelen.
* De Grote Reis te Rhoon. Sanne en Megan hebben met veel plezier de clinics gegeven.
* De Groen van Prinstererschool te Barendrecht. Marit en Chris hebben met veel enthousiasme uitleg gegeven over handbal.
* Dr. Schaepmanschool te Barendrecht. Daphna en Eline hebben de kinderen echt enthousiast gemaakt voor onze sport Handbal.
Wij nodigen hierbij ook alle kinderen uit om een keertje een volledige handbaltraining mee te maken. Kijk op www.savosa.nl voor onze trainingstijden.


 
Bedankt Sponser
Geschreven door Groeten Savosa DC1   
zondag 23 april 2017 10:29
Jaaa, en natuurlijk willen wij ook onze liefste en tofste sponsors bedanken!
Bedankt Barry van Hengel en Randstad Company ( Ronald van Bennekum) voor het sponsoren van onze trainingspakken voor Kolding Denemarken.
Groeten Savosa DC1
 
Foto's Kolding
Geschreven door Richard   
woensdag 19 april 2017 17:59

Klik hier om naar de foto's van Kolding te gaan.

 
kantine 1 april
Geschreven door Dion Kok   
donderdag 30 maart 2017 16:32

 

Ik sta zaterdag ik de keuken. En natuurlijk gaan we weer lekkere broodjes maken.

 

 
Informatieavond
Geschreven door Pieta Verhoef   
donderdag 30 maart 2017 13:03

Op maandag 3 april om 19.30 uur is er een informatieavond voor ouders en deelnemers van de Kolding Handball Cup. Hier zullen we (hopelijk) de definitieve planning bespreken, de huisregels en overige toernooi-informatie. Ook zullen we dan de paklijst meegeven. Houd er alvast rekening mee dat iedere deelnemer een tas (bij voorkeur een sporttas) van maximaal 15 kilo mee mag nemen. Ook worden de shirts en trainingspakken uitgedeeld.

 
Hollandse avond bij SAVOSA
Geschreven door Monique van Wolferen   
maandag 27 maart 2017 15:41

Helaas is de Hollandse Avond bij Savosa van 1 april 2017 geannuleerd ivm minimale inschrijving. Maar het thema gaat zeker dit jaar nog terugkomen dus hou de website/Facebook/Twitter in de gaten!