Spelletjesavond voor jong en oud op 4 oktober 2014 om 18.30 uur
Geschreven door De Activiteitencommisie   
donderdag 11 september 2014 20:37

Tafeltennis, mens erger je niet, ganzenbord, sjoelen, dammen of bijvoorbeeld jokeren?

Zaterdagavond 4 oktober organiseert SAVOSA een gezellige spelletjesavond.

De kosten zijn € 1.- per persoon. Dit is incl. een hapje, excl. een drankje.

 

 
Grote Clubactie brief
Geschreven door Monique van Wolferen en Mariette van Leeuwen   
maandag 08 september 2014 17:28

 

 

 

De Grote Clubactie gaat weer beginnen op zaterdag 13 september 2014. Net als voorgaande jaren kunnen de loten verkocht worden door middel van een automatische incasso, zodat je niet twee keer langs de deur hoeft voor het ophalen van geld en het bezorgen van de loten. De lotnummers staan op het bankafschrift of bij afschrijvingen internetbankieren.

 
nieuwe installatie douches Aksent
Geschreven door het bestuur   
donderdag 04 september 2014 18:43

In week 37 (volgende week) start de firma Korporaal in Aksent met het vervangen van de CV- en warmwatervoorziening. De verwachting is dat deze werkzaamheden circa een week in beslag gaan nemen. Dat betekent dat in deze werkweek er geen warm water in  Aksent (sporthal) is.

Na deze week kunnen we beschikken over een spiksplinternieuwe installatie die een einde maakt aan o.a. de veelvoorkomende (koude) doucheproblemen.

 

Bij voorbaat willen wij u bedanken voor uw begrip en medewerking. De Gemeente Barendrecht

 

 
Foto's EHC Toernooi
Geschreven door Richard Leeuwenburgh   
donderdag 04 september 2014 10:30

Klik hier om naar de foto's te gaan

 
Vele handen maken licht werk
Geschreven door Mariska van Daele   
woensdag 03 september 2014 09:43

Voor het komend seizoen zijn wij op zoek naar ouders (of jeugdleden vanaf de C en hoger) die het leuk vinden af en toe eens een wedstrijdje te fluiten. We hebben een leuke groep met enthousiaste scheidsrechters. Doordat we meer teams en dus meer wedstrijden hebben, en een aantal scheidsrechters om verschillende redenen is gestopt, zijn die scheidsrechters nu wel heel vaak aan de beurt.

Daarom zoeken wij mensen die één keer in de vier tot zes weken een wedstrijd willen fluiten. Je kunt zelf aangeven op welk niveau je wilt fluiten en uiteraard wordt er rekening gehouden met wedstrijden van je eigen kinderen of jezelf.

Lijkt het je leuk, geef dat dan door aan Mariska, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kom naar de spelregeltest bij Savosa op 16 september om 20.00 uur.

Want: zonder scheidsrechters geen wedstrijd!

 
Spelregeltest 16 september 20.00
Geschreven door Mariska van Daele   
woensdag 03 september 2014 09:33

Ben je benieuwd wat een scheidsrechter bedoelt als hij zijn hand opsteekt? Wil je weten wat er gebeurt als een speelster met één voet in het veld staat als zij een inworp moet nemen?

Kom dan op dinsdag 16 september om 20.00 uur naar de spelregeltest bij Savosa!