KAMPBERICHT
Geschreven door Mike van 't Hoff   
zaterdag 09 april 2016 14:39

Het is bijna zover… nog 1 maandje wachten en dan is het weer tijd voor het kamp!!
De kwalificatie toernooien zijn achter de rug, de dopingformulieren zijn ingevuld. Het is de hoogste tijd om wat meer informatie te gaan geven over het Olympische Kamp.
De paklijst, vertrektijden en dat soort informatie komt later nog, wat dichter op het kamp zelf. Maar wat we nu wel bekend gaan maken is de indeling van de Corveegroepen.
Dit jaar is elke corveegroep een land. Zorg dat je even contact op neemt met je corveeleider, zodat er goed afgesproken kan worden hoe jullie verkleed op kamp gaan. Dat is zéér van belang, want dit jaar wordt er een medailleklassement bijgehouden op kamp en hoe beter je verkleed bent, hoe meer punten je daar voor krijgt voor je land!!

 
kantine zaterdag 2 april
Geschreven door Dion Kok   
vrijdag 01 april 2016 16:47

 

Morgen sta ik weer in de keuken bij SAVOSA met tosti's SAVOSA, broodje bal en broodje zelfgemaakt tonijn.

 

 
BELANGRIJK BERICHT OVER INSCHRIJVING KAMP
Geschreven door Mike v’t Hoff   
woensdag 30 maart 2016 15:02

Voor het kamp staan er nog steeds een aantal namen op de lijst die geen formulier hebben ingeleverd of een mailtje hebben gestuurd met de definitieve aanmelding.
DIT MOET VOOR 8 APRIL GEDAAN ZIJN. Mocht dit niet het geval zijn, wordt je naam van de lijst gehaald en kan je niet meer mee op kamp.
Het gaat om de volgende personen:

Puck van Bennekum, Esmee Biesheuvel, Mandy van Gelder, Fleur van Hengel, Mandy Hoogendoorn, Jalenka Jorritsma en Anneke Wolthuis

Lever zo snel mogelijk een formulier in bij je trainer, Mariska v Daele, Jan v’t Hoff of Mike v’t Hoff.
Je kan ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Wat er in dat mailtje moet, staat op de site, bij kamp informatie

Laat snel van je horen!!!

 
Kampdeelname
Geschreven door Mike van 't Hoff   
maandag 21 maart 2016 12:17

Zoals de meeste van jullie weten, is het dopingformulier of een mailtje naar Mike de manier om je in te schrijven voor het kamp. Nu hebben wij ook een lijst bijgehouden van mensen die een dopingformulier hebben gekregen, maar die nog niet ingeleverd hebben. Zonder dopingformulier ben je niet officieel ingeschreven. Staat je naam hieronder en wil je mee op kamp? Zorg dan dat het dopingformulier zo snel mogelijk via je trainer, Jan van ’t Hoff of Mike van ’t Hoff wordt ingeleverd.

 
kantine 19-3-2016
Geschreven door Dion Kok   
vrijdag 18 maart 2016 10:27

Helaas kan ik aankomend weekend niet in de keuken staan.
Maar ik heb afgesproken dat ik s morgens tosti's maak.
Dus zaterdag is alleen de tosti SAVOSA verkrijgbaar van de specials.

 
Savosa C1 overtuigend zaalkampioen
Geschreven door richard Leeuwenburg   
dinsdag 15 maart 2016 19:43

De meiden van Savosa C1 zijn zaterdag op overtuigende wijze zaalkampioen geworden.  De meeste meiden uit dit team speelden vorig seizoen ook al met elkaar en dit jaar is het team uitgebreid met 2 D-speelsters.
Het fundament voor dit kampioenschap werd gelegd door 2 overwinningen op de nummer 2 uit deze competitie, TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Werd op het veld nog ruim verloren van deze tegenstander in de zaal was Savosa twee keer de sterkste ploeg.