Trainingstijden 2018-2019
Geschreven door het bestuur   
maandag 20 augustus 2018 19:44

trainingstijden 2018-2019 staan op de site onder kopje teams

 
Pasfoto Sportlink
Geschreven door het bestuur   
maandag 20 augustus 2018 17:49

Nogmaals jullie aandacht hiervoor

Pasfoto’s in HandbalNL app
Van iedereen die deelneemt aan een wedstrijd (alle niveaus) moet een pasfoto in Sportlink staat (spelers, coaches, begeleiders). Geen pasfoto in Sportlink = niet spelen. Ook niet met een legitimatiebewijs. Dit om reden dat men conform wedstrijdreglement artikel 27 lid 1 B in het bezit dient te zijn van een door het bondsbestuur uitgegeven legitimatiebewijs. Een rijbewijs of paspoort is niet een door het NHV uitgegeven legitimatiebewijs, zie ook artikel 2 algemeen reglement. Het invoeren van een pasfoto in de HandbalNL app kan op twee manieren. Enerzijds voor de vereniging, anderzijds door het lid zelf middels de HandbalNL app via instellingen.

Voor het aanpassen en invoegen van een foto in Sportlink gelden net als vorig seizoen de volgende regels:
- Een foto vervangen kan alleen in de periode van 1 juli t/m 31 augustus. Let op: Leden kunnen zelf in deze periode een pasfoto toevoegen in de app.
- Een foto toevoegen bij een lid, waarbij nog geen foto staat kan altijd. Let op: eenmaal toegevoegd kan deze niet meer gewijzigd worden!
- De foto van een lid moet identiek zijn aan het uiterlijk van het lid.

 

 
Xcelsior on Tour
Geschreven door Rene van den Berge   
dinsdag 14 augustus 2018 08:58

 
foto's suikerspin toernooi Ventrua 2018
Geschreven door Pieta Verhoef   
maandag 23 juli 2018 17:40

Op de website van Ventura staat de volledige fotoreportage van het Suikerspintoernooi

http://www.hvventura.nl/

 
Savosa Beach 2018
Geschreven door Rene van den Berge   
dinsdag 03 juli 2018 11:06

Vrijdag 29 juni:

https://www.irista.com/gallery/rnzx5p8p48vn

Zaterdag 30 juni:

https://www.irista.com/gallery/liqtrvyy5dfk

Zondag 1 juli:

https://www.irista.com/gallery/dg1oo4rbg3eq

 
Pasfoto Sportlink
Geschreven door Pieta Verhoef   
vrijdag 22 juni 2018 10:15

Beste leden,

Alle leden die nog geen foto in sportlink hebben staan hebben apart een mail gekregen van ons maar we willen ook de andere leden zelf laten kijken of de foto die ze nu hebben staan nog wel indentiek is aan zijn of haar uiterlijk, dit ivm vernieuwde richtlijnen van het NHV.

Doordat er strengere regels worden gehanteerd door de bond , zie onderstaand bericht willen we je vragen om of zelf een foto in sportlink via de app te plaatsen of een recente pasfoto te sturen naar de ledenadministratie.

Omdat wij zien dat er niet altijd gehoor wordt gegeven aan het voldoen aan de verplichting van een pasfoto in Sportlink nemen wij strenge maatregelen. GEEN PASFOTO IN SPORTLINK = NIET SPELEN. Ook niet meer met een legitimatiebewijs.

Spelerskaartjes / pasfotoís
Met de invoering van DWF zijn de spelerskaartjes vervallen. Alles verloopt via Sportlink. Dat betekent dat er ook een pasfoto van eenieder in Spotlink moet worden gezet. Dit kan op twee manieren. Enerzijds voor de vereniging, anderzijds door het lid zelf via de app via instellingen.

Pasfotoís
Voor het aanpassen en invoegen van een foto in Sportlink gelden net als vorig seizoen de volgende regels:
- Een foto vervangen kan alleen in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus. Let op: Leden kunnen zelf in deze periode een pasfoto toevoegen in de app.
- Een foto toevoegen bij een lid waarbij nog geen foto staat kan altijd (let op, eenmaal toegevoegd kan deze niet meer gewijzigd worden!)
- De foto van een lid moet identiek zijn aan het uiterlijk van het lid.

Namens het bestuur