Grote clubactie
Geschreven door De GCA Commissie   
woensdag 26 oktober 2016 21:15

De verkoop van de loten van de Grote Clubactie (GCA) is in volle gang. En Savosa kan dan ook niet wachten op het eindresultaat. Wat kan Savosa gaan besteden van het geld van de verkoop van de loten? De volle verkoopboekjes kunnen worden ingeleverd bij de trainer/coach of na de vakantie worden gedeponeerd in de inleverbox welke zal staan bij elke training en/of thuiswedstrijd.
Iedereen bedankt voor het kopen van de loten van Savosa!

 
Grote Clubactie 2016
Geschreven door Mariëtte van Leeuwen en Monique van Wolferen   
maandag 19 september 2016 19:34

De Grote Clubactie gaat weer beginnen op Zaterdag 1 oktober 2016. De actie duurt tot 17 november 2016. En er zijn weer leuke prijzen te winnen. Het bestuur van SAVOSA wil graag het volgende aanschaffen:

Ballennetten- Wedstrijdbal in de tenuetas-Trainingsmateriaal.

Dus zet in je agenda START GROTE CLUBACTIE !!

Wij hebben er weer zin in!

 
sport & voeding
Geschreven door het bestuur   
vrijdag 09 september 2016 18:05

Beste leden,
Donderdagavond 6 oktober om 18.30 uur is er een SPORT&VOEDING cursus op de vereniging.
(Sport) voedingscoaches Karin Ras en Judith Schippers zullen deze avond informatie geven over het belang van goede voeding op:
* je sportprestaties
* je herstel
* je fitheid
* je gewichtsbeheersing
* je gezondheid
Een interactieve avond voor jong en oud waarbij we zeker ook ouders van jeugdspelers van harte uitnodigen om erbij te zijn !
Altijd al benieuwd hoe je sport en je voeding het beste kunt combineren ?
Zorg dan dat je aanwezig bent !
De cursus zal ongeveer 1.5 uur duren en wordt GRATIS aangeboden.
Na afloop is er gelegenheid om individuele vragen te stellen .
Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om een lichaamsanalyse te maken. ( spiermassa, vetpercentage,  visceraal vet, vochtpercentage, botmassa, fysieke classificatie en  metabolische leeftijd ) 
Aanmelden kan via : Mariska van Daele Vol=Vol.

 
beperkt assortiment vanuit de keuken
Geschreven door Dion Kok   
vrijdag 09 september 2016 18:03

Morgen weer de eerste thuis dag . Ik moet de meeste een klein beetje teleur stellen. Ben deze week met Sofie op schoolkamp geweest heb daar uiteraard een hele mooie week van kunnen maken en veel lekkere dingen gemaakt. Ben toch ook wel een beetje moe. Daarom sta ik morgen niet in de Morgen weer de eerste thuis dag . Ik moet de meeste een klein beetje teleur stellen. Ben deze week met Sofie op schoolkamp geweest heb daar uiteraard een hele mooie week van kunnen maken en veel lekkere dingen gemaakt. Ben toch ook wel een beetje moe. Daarom sta ik morgen niet in de keuken maar zal ik er wel voor zorgen dat de lekkerste tosti van Barendrecht er gewoon is evenals het broodje tonijn. Zijn morgen verkrijgbaar. Helaas heb ik geen tijd om ballen te maken. Mijn excuus heren.

 
Verkoop van handbalschoenen en –accessoires
Geschreven door Het Bestuur   
zondag 04 september 2016 21:55

Komende dinsdag is Xselsior sport aanwezig bij Savosa voor de verkoop van handbalschoenen en –accessoires. Tijdens deze avond geldt op de handbalschoenen een korting van 20% op een paar en per verkocht paar doneert Xcelsior € 2,50 aan de vereniging.

Ook is een podoloog van Xcelsior aanwezig om advies te kunnen geven bij blessures en / of andere vragen. Als je een afspraak wilt maken voor een Quickscan, mail dan even naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan hoor je hoe laat je terecht kunt.

Zie ook deze bijlage met info over Xcelsior: SEVOSA.PDF.

Heb je dus nieuwe schoenen nodig of wellicht een 2e paar, kom dan dinsdag langs!

 
Stages en leerbanen
Geschreven door Het Bestuur   
woensdag 31 augustus 2016 16:24

Met ingang van vandaag ( 31 augustus 2016)  is Savosa een SBB-erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij bevoegd zijn stages en leerbanen te verzorgen voor het mbo. Dus volg je een opleiding Sport- en bewegingsleider en zoek je een stageplaats, neem dan contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.