Beste handbalvrienden,
Geschreven door penningmeester   
woensdag 26 november 2014 19:57

De overgang naar IBAN in combinatie met het gebruik van een nieuw administratie pakket (Sportlink) heeft voor de nodige vertraging gezorgd bij het innnen van de contributie. Hoewel het geheel nog niet vlekkeloos werkt kunnen we inmiddels wel contributie gaan afschrijven. Zoals het er nu naar uitziet wordt de eerste run van 120 leden (alle jeugdleden en de dames 1) op 2 december 2014 uitgevoerd. Dit betekent dat er voor deze 120 leden een automatische afschrijving gaat plaatsvinden waarmee de helft van de jaarlijkse contributie wordt betaaldd. Ook wanneer je eerder hebt aangegeven de volledige contributie voor het hele jaar in één keer te willen betalen wordt er nu een half jaar afgeschreven. De tweede contributie termijn wordt in het voorjaar van 2015 geincasseerd.
Voor een aantal teams kan de contributie deze keer nog niet automatisch worden afgeschreven. Dit heeft te maken met verschillende contributie tarieven die we hanteren. Aan de leden van onderstaande teams willen wij daarom vragen om zelf de contributie z.s.m. over te maken op:

 
Welverdiende overwinning E-team
Geschreven door Cora   
zondag 23 november 2014 15:28

Het begint als een gewone Savosa handbal zaterdagmiddag. Omdat het E-team veel enthousiaste speelsters heeft en de vaders en moeders geen wedstrijd van dit superteam willen missen en er tussen de zusjes zeker toekomstige speelstertjes zitten gaan we met een hele stoet richting Naaldwijk. Het begint al snel met een omleiding op de snelweg waardoor menig navigatiesysteem blijft herhalen keer om, maar de ouders van Nikki houden het hoofd koel en leiden ons naar het opgegeven adres. Tot onze verbazing is in de sporthal geen handbalsters te vinden alleen volleybalspelers. Met zeker 15 smart/iphones die tevoorschijn komen zoeken we het juiste adres van Westlandia op. Maar ook dit adres geeft een probleem omdat wegen abrupt eindigen en het frustrerend is als we het sportcomplex zien liggen maar we eerst giga zandbergen moeten beklimmen. Tijd tikt inmiddels door maar gelukkig komen we toch aan bij Westlandia. Duidelijk staat het buiten veld aangegeven maar waar is Hal 1?

 
Savosa C2-Meeuwen C1
Geschreven door Een blije supporter   
zondag 23 november 2014 15:27

Vandaag speelde C2 tegen de Meeuwen en zoals we allemaal weten……Meeuwen thuis, altijd lastig. Het verzamelen ging goed, iedereen zat op tijd in de auto en we waren op tijd in Aksent. Daar werden wij persoonlijk verwelkomd door de voorzitter, wat een fijne man is dat toch. Terwijl de meiden gingen omkleden doneerden wij de eerste flessen in de kliko van Patrick ,

 
LEGE FLESSEN ACTIE
Geschreven door Patrick Slotboom   
zaterdag 22 november 2014 15:41

Vanaf vandaag is de Kliko hiervoor aanwezig in Aksent

 
Grote Clubactie
Geschreven door Pieta Verhoef   
vrijdag 21 november 2014 12:00

 
Beste Savosianen!
Geschreven door activiteiten comm   
dinsdag 18 november 2014 19:30

Ook dit jaar komt de Sint samen met zijn Zwarte Pieten een bezoekje brengen aan de kinderen van Savosa. Zij komen op vrijdag 28 november naar de Aksent. Als je dit niet wilt missen, kun je je snel opgeven per sms aan Tineke (0640072579) of Simone (0613484514). Zorg dat er in het smsje je naam, leeftijd en je team staat. Wij sturen een smsje terug met verdere informatie voor de ouders.

Aanvang van het feest: 19:00 uur

Wat je mee moet nemen

•    Een kartonnen doosje wat later weg gegooid kan/mag worden (denk aan de grootte van een melkpak o.i.d.)
•    Je liefste glimlach
•    Je brusje, neefje, nichtje, buurkindje mag natuurlijk ook mee (wel even opgeven in het smsje)

Hopelijk tot dan!