Nieuwe website
Geschreven door Rene van den Berge   
donderdag 16 november 2017 17:55

Nog heel even en dan is de nieuwe website in de lucht.

Achter de schermen is er hard gewerkt aan een frisse en nieuwe site.

Deze zal ook veel beter te zien zijn op je mobiele apparatuur.

 
witte bal met zwarte en groene strepe
Geschreven door het bestuur   
zondag 12 november 2017 18:45

Wie heeft zondag 12 november in Aksent een witte heren bal gevonden met zwarte en groene strepen.

graag even een bellteje naar Frank de Vlieger van HVOS 06 42577173

 
Arnhem Cup 2018
Geschreven door Mariska van Daele   
zondag 12 november 2017 11:15

Arnhem Cup 2018

Twee weken geleden hebben alle C- en B-spelers een brief mee naar huis gekregen met informatie over de Arnhem Cup 2018. In deze brief stond het verzoek om aan te melden of af te melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor 15 november. We hebben tot nu toe de volgende aanmeldingen en afmeldingen:

B1: Chris van Daele, Noa van IJzeren, Chloë van Wolferen

B2: Naomi Slotboom, Chelsea Slotboom, Demi van der Waal (nog niet bevestigd per mail), Anne Talens (nog niet bevestigd per mail), Julia Delme (nog niet bevestigd per mail)

C1: Isabel de Jonge, Iris van Neck, Jennifer Nossent, Sterre Blok, Kim van Leeuwen, Andjelina Odobasic

C2: Sofie Kok, Nayobe Jack, Linde van Os, Naomi Hill

Heren B en C: Brent van Daele, Max de Visser, Youri v.d. Kamp, Menno v.d. Kamp, Jolke de Jonge, Bas Lansbergen, Brian van Leeuwen

Afgemeld: Femke Buijs

Afmelding nog niet bevestigd per mail: Laura Schimmer, Sophie Rienstra, Eva Ruseler, Lisanne Tunissen, Denise Haasnoot

Graag ontvangen we uiterlijk aanstaande woensdag (15 november) van alle spelers die hier niet bij staan een mail waarin staat of hij/zij wel of niet meegaat. Mocht je wel gemaild hebben, maar staat de naam er niet bij, wil je dan nogmaals mailen?

Na 15 november gaan we iedereen die zich heeft aangemeld, mailen met verdere informatie over het toernooi.

Groetjes,
Mariska en Jacqueline

 
Kennen jullie deze nog 2?
Geschreven door Richard van Wolferen   
dinsdag 07 november 2017 07:44

2

 
sparen bij Jumbo
Geschreven door Richard van Wolveren   
woensdag 01 november 2017 07:11

Beste leden,

Vanaf 1 november gaan wij samen met beide Jumbo winkels in Barendrecht van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Jumbo Barendrecht sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! En dat alles geheel gratis!

De spaarboekjes zijn of worden zo spoedig mogelijk uitgedeeld!

Hoe spaar je mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Barendrecht ontvang je een zegel. Elk product kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal zegels bij elkaar gespaard, dan kun je deze bij de servicebalie van Jumbo Barendrecht inleveren. Je krijgt dan een unieke code, welke je dan weer op www.myclubstore.nl kunt activeren. Vervolgens selecteer je jouw product en kun je dit product zelf personaliseren met eigen naam, nummer en/of initialen. Je krijgt aan het eind van de actie een bericht wanneer je deze kunt afhalen in de supermarkt.

Het leuke aan deze actie is ook, dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop met de te ontvangen unieke bestelcodes gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 1 november naar de Jumbo en trommel al je voetbalvrienden op om ook te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd inloopshirt te hebben? Vraag aan vrienden en familieleden jou te helpen met sparen. Hoe meer zegels, des te meer clubartikelen kun je met jouw naam erop gratis aanschaffen.

 
DA triainingstijd op woensdag
Geschreven door het bestuur   
maandag 30 oktober 2017 07:03

De DA trainen op woensdag 1 -  8 - 15 en 22 november van 18.15 uur tot 19.30 uur in de WATERPOORT in Barendrecht olv Bozidar Borko.